For your private or corporate party, great for weddings, engagements and anniversaries. Good restaurants with delicious food and good service

Въпроси, препоръки, контакти


Моля, попълнете формата и ние ще се свържем с Вас. Благодарим Ви!

Вашето име:
Име на обекта:
Email:
Телефон:
Съобщение

Как да се регистрирам?
Всеки който желае може да направи своята регистрация от менюто "Вход за собственици". Регистрацията в сайта не е задължителна, но не е възможно да публикувате заведение без да сте се регистрирали.

Как да се свържа с администратора ако имам проблем, въпрос или оплакване?
Ако имате проблем със страницата, въпрос, или оплакване, може да се свържете с администратора на сайта от страницата за обратна връзка.

Защо не мога да оставям коментари по дадени теми или да пиша във форума?
Ако някъде не можете да оставяте коментари или мнения по дадено заведение, значи не сте одобрен от редактора на sofia-catering.com. Всички могат да постват свободно, но постинги с нецензурни думи и непристоини изрази се изтриват по преценка на редактора.

Защо не мога да се регистрирам с потребителското име което искам?
Ако не можете да направите вашата регистрация с избраното от вас потребителско име, значи то вече е заето от друг или не отговаря на изискванията за регистрация в сайта.

Мога ли да стана и аз модератор, редактор или администратор на сайта?
Да, всеки който желае може да се присъедини към нашият екип. За да стане това напишете ни писмо на адрес info@zavedenia.com като посочите с какво точно искате да се занимавате в страницата.

Търся нещо определено и не мога да го открия. Как да го намеря?
Ако не може да намерите точно това което търсите, но сте попадал на него и преди и знаете, че го има, просто използвайте търсачката в сайта, която се намира на началната страница или в дясно-горе на всички останали страници

Имам някои интересни предложения. Къде мога да ги напиша и да получа отговор?
Всякакви предложения въпроси и коментари може да споделите с нас като ги напишете в страницата за обратна връзка. Някой от нашите редактори или администратора ще Ви отговорят възможно най-бързо.TOП 50 зависи ли от рейтинга на заведението или само от броя посещения? Само уникалните посещения ли се засичат?
ТОП 50 се определя само от броя посещения. Рейтинга е отделна величина и всеки може да гласува само веднъж в рамките на деня.


От какво зависи ценовата категория на фирмата?
Ценовата категория е базирана на една напитка, салата и основно ястие. Тя се определя от собствениците на съответното заведение. Sofia-catering.com не гарантира че тази информация е абсолютно достоверена. Стремим се да сме максимално актуални и благодарим на всички, които ни информираха за забелязани неточности. Наздраве!

Искам да добавя и моята кетъринг фирма в каталога. Как?
Първо прочетете условия за включване. После щракнете по вход за собственици и следвайте указанията.

Каква е тази Класация на българските сайтове?
Класацията на българските сайтове е най-бързият и лесен начин да популяризираме сайта си сред хората. Гласувайки за нас в нея, Вие допринасяте за бъдещото развитие на сайта за което ние искренно Ви благодарим.

Търся помощ която не е свързана с сайта. Може ли да ми помогнете?
Разбира се. Просто напишете какъв е вашият проблем и от каква помощ се нуждаете на info@zavedenia.com

Как мога да рекламирам моят сайт или продукт във вашата страница?
Условията за реклама можете да намерите от бутона "За Реклама" в "Главното Меню" или „как да рекламирам” (най-долу във фоотъра) До сега наши клиенти са били: nvsystems.biz, lekar.bg, и редица фирми в сфератат на ресторантьорството и извън нея.

Как мога да стана ваш партньор?
Вски от Вас който иска да стане наш рекламен партньор, трябва да постави линк или банер към Sofia-catering.com , след което да изпрати писмо на info@zavedenia.com като посочи в кой сайт точно е направил това. След това нашият администратор ще се свърже с Вас и ще постави линк или банер към вашият сайт.

Имате друг въпрос?
Ако имате въпрос чиито отговор не сте намерили тук, просто се свържете с нас на e-mail адрес info@zavedenia.com . Ще получите отговор на писмото си в рамките на един работен ден.

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG LEGE.BG
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 Sofia-catering.com
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без споменаването на сайта.
Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните кетъринг фирми.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук