Новини

Уважаеми клиенти,

Поради технически причини старата страница във фейсбук на детската кухня е неактивна. Заповядайте във новата ни такава, там ще продължим да се забавляваме, информираме и допитваме до Вас, любимите ни клиенти и най-верни последователи и приятели. Харесайте новата ни страницата във

Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че поради липса на внос на био пуешко месо, ЯМ ЯМ БИО ще замести в ястията си предварително планираното био пуешко с био пилешко месо.

Уважаеми клиенти,

Екипът на ЯМ ЯМ БИО започва работа на 1.08.2022.
Очакваме Ви заредени с нови творчески и здравословно приготвени менюта, както за най-малките ни клиенти, така и за всички Вас!
Благодарим Ви за доверието!

Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че поради липса на внос на био пуешко месо през настоящата седмица, на 17 февруари 2016г. ЯМ ЯМ БИО ще замести предварително планираните био пуешки кюфтенца с био телешки кюфтенца.

Уважаеми клиенти,

Екипът ни има удоволствието да Ви предложи обедно меню за родители с доставка до дома или офиса, приготвено с подбрани чисти продукти, без консерванти и без оцветители. Процесът е отделен от производството на детска храна. Информация за предлаганото меню ще намерите в секция „Меню за възрастни”. Поръчки се приемат предходния ден до 15:00 ч. на телефоните, обявени на сайта.

Благодарим за доверието!


Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че поради липса на внос на био телешко месо, на 26 август 2013г. „ЯМ ЯМ БИО” ще замести в супата предварително планираното био телешко месо с био кайма.

Имаме уверението на вносителя „БАЛЕВ БИО”, че в най-скоро време ще бъдат възстановени доставките на био телешко месо.


Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че поради липса на внос на био пуешко месо, от 5 до 11 април 2013г. „ЯМ ЯМ БИО” ще замести в ястията си предварително планираното био пуешко с био пилешко месо.

Имаме уверението на вносителя „БАЛЕВ БИО”, че от 12 април т. г. ще бъдат възстановени регулярните доставки на био пуешко.


Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че поради липса на внос на био пуешко месо, на 04.01.2013г. био пуешкото в основното ни ястие, ще бъде заменено с био пилешко месо.

Имаме уверението на вносителя „БАЛЕВ БИО”, че от 5 януари т.г. ще бъдат възстановени регулярните доставки на био месо и кайма.


Честита Нова 2013 Година! 01.01.2013

Екипът на Детска кухня „ЯМ ЯМ БИО” пожелава на своите клиенти здраве, благоденствие, мирна и успешна 2013 година!


Весели Коледни празници! 22.12.2012

Екипът на „ЯМ ЯМ БИО” пожелава на своите малки клиенти и техните родители Благословена Коледа, щедра и успешна 2013 Година!

Весела празници!


„ЯМ ЯМ БИО” дари хранителни продукти на децата от софийския дом „Дъга”. 20.12.2012

Екипът на Детска кухня „ЯМ ЯМ БИО” дари хранителни продукти за нуждите на децата от софийския дом „Дъга”.


„ЯМ ЯМ БИО” отвори раздавателен пункт на ул.Трепетлика №11 в Лозенец. 15.04.2012

Уважаеми клиенти,
Кухня-майка „ЯМ ЯМ БИО” отвори на ул. Трепетлика №11 в Лозенец раздавателен пункт, регистриран с рег. №222500426 от БАБХ. Желаещите да получават храна от пункта на кухнята, могат да направят заявки до 15:00ч. предишния ден на тел:
0879 34 98 92; 0879 34 98 73.
Всеки, направил заявка, ще може да получи храната за детето си от 9:00 до 9:30 или от 11:00 до 11:30ч. в пункта на Кухня-майка „ЯМ ЯМ”. Заповядайте!


Рецепти за здравословно хранене от Г. Толкингтън и Д. Шингарова. 12.04.2012

Уважаеми клиенти,
От електронния ни магазин, можете да си поръчате 4-те книги на Г.Толкингтън и Д. Шингарова „Изкуството на истинската храна”.
Том 1 от колекцията включва любими рецепти, които правят здравословното хранене вкусно и приятно!
Том 2 е за всеки който пости, избрал е вегански стил на хранене или просто иска да включи повече растителни продукти в режима си.
Том 3 е начин, чрез който авторките показват, че храната съблазнява, а здравословната храна съблазнява истински!
Том 4 е колекцията, събрала семейните рецепти и впечатленията на авторките от традиционната храна на различни култури.


Екипът на „ЯМ ЯМ БИО” направи дарение за децата от софийския дом „Дъга”. 03.11.2011

Следвайки своята политика на социална отговорност, днес екипът на Детска кухня „ЯМ ЯМ БИО” направи дарение от хранителни продукти и перилни препарати за нуждите на децата от софийския дом „Дъга”.


Детска кухня „ЯМ ЯМ БИО” дари парични средства за лечение на нуждаещи се деца. 21.04.2011

Следвайки своята политика на социална отговорност Детска кухня „ЯМ ЯМ БИО” направи парично дарение за лечението на две деца, страдащи от левкемия и церебрална парализа с пожелания за здраве!


„ЯМ ЯМ БИО” стартира проект „Да помогнем на нуждаещи се деца”. 18.01.2011

Считайки помощта за нуждаещите се за човешки дълг, екипът на Детска кухня ЯМ ЯМ БИО стартира от 1 февруари т.г. проект „Да помогнем на нуждаещи се деца”. За реализирането на проекта ще даряваме работни часове и ще отделяме част от приходите от всяко поръчано меню в полза на избрани инициативи.








Source:


18 октомври
Разгледайте профила на Ям-Ям Био
This article has been read 6121 times.


В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG LEGE.BG
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 Sofia-catering.com
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без споменаването на сайта.
Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните кетъринг фирми.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук