Книга за гости | коментирай Ям-Ям Био
Ям-Ям Био
from  на Попхаджийска - управител
Храната е вкусна, носят нещата с етикети и чисто опаковани. Храната е вкусна, носят нещата с етикети и чисто опаковани.
Ям-Ям Био
from  на Манева
Чудесна кухня. Поздравления. Чудесна кухня. Поздравления.
Ям-Ям Био
from  на Филипова
Майка съм на две деца,които са коренно различни по отношение на храненето.Дъщеря ми,която вече е ученичка, никога не ми е създавала проблеми с храненето. За съжаление не така стояха нещата с малката ми дъщеря, която отказваше храна, докато не ми препоръчаха био кухня "Ям Ям". Детето не само прояде, но и иска допълнително! Благодаря, че ви има! Майка съм на две деца,които са коренно различни по отношение на храненето.Дъщеря ми,която вече е ученичка, никога не ми е създавала проблеми с храненето. За съжаление не така стояха нещата с малката ми дъщеря, която отказваше храна, докато не ми препоръчаха био кухня "Ям Ям". Детето не само прояде, но и иска допълнително! Благодаря, че ви има!
Ям-Ям Био
from  на В. Маринова
Благодарности на екипа на детската БИО кухня за здравословната и вкусна храна, която приготвяте. Благодарности на екипа на детската БИО кухня за здравословната и вкусна храна, която приготвяте.
Ям-Ям Био
from  на Б. Дочев
Най-после да попаднем на здравословна и вкусна храна за нашия малчуган, тъй като той БЕШЕ малко злояд. Сега си хапва с голям апетит и сме спокойни и щастливи. Поздравления на екипа на Ям Ям Био, надяваме се и за в бъдеще да сте толкова прецизни и коректни. Най-после да попаднем на здравословна и вкусна храна за нашия малчуган, тъй като той БЕШЕ малко злояд. Сега си хапва с голям апетит и сме спокойни и щастливи. Поздравления на екипа на Ям Ям Био, надяваме се и за в бъдеще да сте толкова прецизни и коректни.
Ям-Ям Био
from  на Ангелова
В продължение на няколко месеца бях в процес на търсене на най-удачната детска кухня, докато попаднах на ЯМ-ЯМ БИО. Изключително съм доволна от качеството на храната и от нивото на обслужване. Поднасям благодарността си на екипа на ЯМ-ЯМ БИО и горещо ги препоръчвам на родителите, търсещи вкусна и здравословна храна за децата си! В продължение на няколко месеца бях в процес на търсене на най-удачната детска кухня, докато попаднах на ЯМ-ЯМ БИО. Изключително съм доволна от качеството на храната и от нивото на обслужване. Поднасям благодарността си на екипа на ЯМ-ЯМ БИО и горещо ги препоръчвам на родителите, търсещи вкусна и здравословна храна за децата си!
В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG LEGE.BG
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 Sofia-catering.com
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без споменаването на сайта.
Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните кетъринг фирми.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук